Autor |
Zpráva |
radzak
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Drážďany 2013
Tak kdo se vrátil první z Drážďan?
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
čtv 21. bře 2013 22:40:23 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Drážďany 2013
taky jsem tu napnutá jak kšandy - a nic ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif) . První zprávy jsou, že bylo dráž než vloni .... víc nevím.
|
čtv 21. bře 2013 22:49:19 |
|
olaw
Moderátor
|
Jsem mrtvej, zítra snad budu ready. ![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
_________________ http://saslik.rajce.idnes.cz/
|
čtv 21. bře 2013 23:01:44 |
|
miro
Registrován: čtv 14. kvě 2009 23:16:33 Příspěvky: 1378 Bydliště: okres Turnov
|
ja se dostal k pc az ted. vystava supr,proste nadherne jako vzdy, s jardo,hankou,romanem a moncou sranda ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) )) no orchiji mraky ale asi fakt trocha podrazili. ja dotahnul 9 rostlin,mam radost ale taky hruzu kam to nacpu ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) )))))
_________________ Pekny den. http://luludi.rajce.idnes.cz/
|
čtv 21. bře 2013 23:20:21 |
|
Paphio
Registrován: pon 13. črc 2009 11:10:58 Příspěvky: 2881 Bydliště: Hradec Králové
|
Koupil jsem Paph. hookerae v. volonteanum u asijců, stonei v platyphyllum u Popowa. Zajímavost- objednaná Fredclarkeara meristem SVO Blac Pearl objednaná za 100, na výstavě za 130. A ještě Phr. d´allessandroi taky od Popowa. Ze zeleniny jsem neodolal černému hybridnímu anturiu "Schwarze Königin"- je opravdu krásné, v další hale. Zítra mě čeká problém, kam to nacpat.
_________________ http://www.orchidey.estranky.cz/
Naposledy upravil Paphio dne pát 22. bře 2013 9:57:13, celkově upraveno 1
|
čtv 21. bře 2013 23:23:34 |
|
Míra
|
Jsou tam i nové firmy jako například malajci ale už na poprvé nepůsobí dobře. Jedná se o firmu Beauty Lovely. Rostliny průměrné až podprůměrné, ceny na kvalitu přemrštěné a hlavně i když objednáte rostliny se značným předstihem dostanete potvrzenou fakturu tak při odběru rostlin se setkáte s tím, že Vám dovezou ubohý zlomek. Na to, že se firma uvádí na tento trh, tak bych čekal nejen vysokou kvalitu rostlin ale i dodržení toho, co sami potvrdí. Takže za čtyři a naprostá ztráta důvěry.
|
čtv 21. bře 2013 23:53:32 |
|
virens
Moderátor
Registrován: stř 30. črc 2008 13:04:11 Příspěvky: 1228 Bydliště: Brno
|
Od Míry naprosté potvrzení kvality Beauty Lovely,na objednávku nereagovali vůbec. Opět se vyznamenala Sun Moon Orchids potvrzené 4 rostliny a dovezli 2 ks. Japonec opět zcela mimo viz foto. Jinak hrozně lidí ale vše na úrovni a velký výběr . Tak si chystejte penízky. A taky tam bylo super modré Dendr. (název jsem si nepamatoval protože už mi došly peníze) vel. květu asi 5mm . Bylo za 7 stovek tak jsem ho nevzal ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ale nekupte to když je to tak výhodné. Příště došetřím.
Přílohy:
IMG_0190 D. cuthbertsoni.jpg [ 107.22 KiB | Zobrazeno 3920 krát ]
IMG_0186 Dendr. modré..jpg [ 77.13 KiB | Zobrazeno 3865 krát ]
|
pát 22. bře 2013 0:43:10 |
|
garnet
|
EvaJ píše: taky jsem tu napnutá jak kšandy - a nic ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif) . První zprávy jsou, že bylo dráž než vloni .... víc nevím. Byl to mazec. Zprvu lehky a letmy průzkum terenu a pak bitva o místo u regálu. Nejsem vyhledavac speku , komerční hybridy jsem take nesledoval, ale přesto jsem odjel jako oskubana slepice Našel jsem několik zajímavých stanhopeji , gongor a radu pro me nevyzkousenych druhu. Jednu lahůdku, ale s tou se úkazu az jestli mi poroste. Kromě toho Pltacicerium coronatum a panama a několik zvláštních kapradin. Ceny, no levný to nebylo. Co me překvapilo, měl jsem dojem, ze je tam snad víc Čechu nez Němců ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
pát 22. bře 2013 0:46:39 |
|
radzak
|
virens píše: Od Míry naprosté potvrzení kvality Beauty Lovely,na objednávku nereagovali vůbec. Opět se vyznamenala Sun Moon Orchids potvrzené 4 rostliny a dovezli 2 ks. Japonec opět zcela mimo viz foto. Jinak hrozně lidí ale vše na úrovni a velký výběr . Tak si chystejte penízky. A taky tam bylo super modré Dendr. (název jsem si nepamatoval protože už mi došly peníze) vel. květu asi 5mm . Bylo za 7 stovek tak jsem ho nevzal ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ale nekupte to když je to tak výhodné. Příště došetřím. Je to Dendrobium putnamii ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
pát 22. bře 2013 15:37:22 |
|
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
radzak píše: virens píše: Od Míry naprosté potvrzení kvality Beauty Lovely,na objednávku nereagovali vůbec. Opět se vyznamenala Sun Moon Orchids potvrzené 4 rostliny a dovezli 2 ks. Japonec opět zcela mimo viz foto. Jinak hrozně lidí ale vše na úrovni a velký výběr . Tak si chystejte penízky. A taky tam bylo super modré Dendr. (název jsem si nepamatoval protože už mi došly peníze) vel. květu asi 5mm . Bylo za 7 stovek tak jsem ho nevzal ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ale nekupte to když je to tak výhodné. Příště došetřím. Je to Dendrobium putnamii ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) ježíš, to je bomba ! Radku, jdeme do něj, ne ? ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
pát 22. bře 2013 16:50:41 |
|
|