Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 24. úno 2025 14:01:23

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 997 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 100  Další
 Právě kvete 4 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Právě kvete 4
Připomíná equestris. Je moc pěkný

úte 17. črc 2012 15:57:35

Zdenka píše:

To je equestris. Je to pod fotkou napsané ;) .

úte 17. črc 2012 21:45:56
Profil Zobrazit autorovy stránky

jitol píše:
Po delší době zdravím. Všem vám to krásně kvete-je to radost. Mě teď něco podobného vykvetlo, ale fakt nevim co to je, bude to asi nějaký mišunk. Jestli někdo poradí co to je budu ráda, to je noname, který fakt nevim. :?: U mě na balkóně se jí jak se zdá líbí-kvete tedy pravda po roce poprvé.

Nikdo neporadí??? :?:

úte 17. črc 2012 21:52:40
Moderátor

radzak píše:
olaw píše:
Takto to vypadá trochu lépe. :D

Na té kůře vypadá opravdu moc pěkně. Jen jsem zvědavý jestli se bude také tak rozlézat jako v květináči.

Radku, když tak mám nůžky. :lol: :lol: :lol:
Na klackách mám několik druhů, které se rozlézají, tak je budu muset víceméně kočírovat.
No, zatím nevypadá, že by se nějak moc sápala ven z klacku. Uvidíme. Třeba se z toho stane jedna koule a klacku nebude potřeba.

úte 17. črc 2012 21:52:58
Moderátor

jitol píše:
jitol píše:
Po delší době zdravím. Všem vám to krásně kvete-je to radost. Mě teď něco podobného vykvetlo, ale fakt nevim co to je, bude to asi nějaký mišunk. Jestli někdo poradí co to je budu ráda, to je noname, který fakt nevim. :?: U mě na balkóně se jí jak se zdá líbí-kvete tedy pravda po roce poprvé.

Jo, s těmahle kytkama je to těžké. Určitě to bude nějaká Miltassia, ale jaká, to je ve hvězdách. Je jich mraky, květy mohou mít podobný, ale otočí se rodič, hned to má jiné jméno a tak se ani podle fotek na googlu nedá přesně říct, že je to ten a ten hybrid. Miltassia je to určitě. Chladnomilná po Miltonii nebo teplomilná po Brasii? Toť otázka. Většinou tyto hybridy vznikají, aby snášely pokojové podmínky a tak by jsi se k ní měla nejspíš chovat. Bude to podobné, jako všeobecná Cambria, i když tady nebude zastoupeno tolik rodů.

úte 17. črc 2012 21:58:31
Moderátor

Dost podobné jsou Miltassia Shelob 'Tolkien' nebo Shelob "Webmaster"

úte 17. črc 2012 22:00:21

olaw píše:
jitol píše:
jitol píše:

Jo, s těmahle kytkama je to těžké. Určitě to bude nějaká Miltassia, ale jaká, to je ve hvězdách. Je jich mraky, květy mohou mít podobný, ale otočí se rodič, hned to má jiné jméno a tak se ani podle fotek na googlu nedá přesně říct, že je to ten a ten hybrid. Miltassia je to určitě. Chladnomilná po Miltonii nebo teplomilná po Brasii? Toť otázka. Většinou tyto hybridy vznikají, aby snášely pokojové podmínky a tak by jsi se k ní měla nejspíš chovat. Bude to podobné, jako všeobecná Cambria, i když tady nebude zastoupeno tolik rodů.

Jeee, tak to strašně moc děkuju za info-to je super, alespoň něco-já jmenovku vzdala, protože je to jediný kousek, který fakt není "taknějak" identifikovatelný-tedy pro mě :oops: . Je to ale pěkný trsík a teď když vykvetl ve stínu v podmínkách zaskleného balkónu mi udělal velkou radost. Je fakt, že se snažím-v zimě je balkón maximálně izolován proti mrazu (zasklený a utěsněný) a v létě větrám co to jde a žaluzie proti slunci jsou samozřejmostí. ;)

úte 17. črc 2012 22:23:28

radzak píše:
Zdenka píše:

To je equestris. Je to pod fotkou napsané ;) .

To jsem ale trubka :oops:

stř 18. črc 2012 10:07:06

První focení,je ještě trochu "zmuchlaný"... :mrgreen:

Přílohy:
web.paphiopedilum.superbiens.jpg
web.paphiopedilum.superbiens.jpg [ 96.91 KiB | Zobrazeno 2656 krát ]
web.paph.superb.habitus.jpg
web.paph.superb.habitus.jpg [ 90.82 KiB | Zobrazeno 2656 krát ]

pát 20. črc 2012 5:40:01

Fotky lepší neumím,omlouvám se

Obrázek

Obrázek při tomto kvetení měla 10 kvítků,rostlina nic moc,ale krásně voní

Obrázek Obrázek je to takové nic když přišla,tak jsem nevěřila,že vůbec poroste ,ona roste ,zakvetla i když, je od dubna, tak to není moje kvetení

pát 20. črc 2012 13:17:11
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 997 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 100  Další