Autor |
Zpráva |
Haniko
Registrován: úte 10. lis 2009 13:36:11 Příspěvky: 80 Bydliště: Brno
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Aha, co som nasla na parapete!
MB-SK píše: miro píše: to ma baumax tak levne orchideje???? Niekedy áno. Táto Vanda bola za 199,- vtedy ešte Sk. Bola aj s vázou. Krásne kvitne 2x do roka. Takže nákup sa vydaril. Ibaže som si myslela, že bude modrá. Nebola. Ale keď tak ochotne kvitne až tak veľmi mi to nevadí. MB-SK-moc dobrý kup. Za 199 SK byla zadarmo a ještě s vázou. Tuto růžovou bych také chtěla. Mám zatím modrou.
_________________ Hana
|
stř 25. lis 2009 8:03:58 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
cernosekc
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:32:47 Příspěvky: 158 Bydliště: Kopřivnice
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Aha, co som nasla na parapete!
Tak konečně mi rozkvetl pantoflíček,je to jen neurčitelný hybrid z Hornbachu,válel se v polici mezi kytičkami na odpis,ani jsem nevěděl,jaký bude květ.Ale nezklamal a rozkvetl.A k tomu ještě pár falek.
_________________ http://picasaweb.google.cz/cernosekc
|
sob 27. úno 2010 14:11:47 |
|
Danicka
Registrován: ned 22. úno 2009 18:24:32 Příspěvky: 308 Bydliště: Holice, Pardubicko
|
Ahojky, pripojim se s temi vyprodeji-ve Ct jsme byli v OBI v Hradci Kralove a meli tam 2 Vandy-jednu tmave modrou a pak ruzovou s tmavymi flicky-maj je v takovych obrovskych valcich-byly to mega rostliny-tuna korenu,proste obrovske.Ta ruzova-rekla bych ze je to Dr.Anek-presny nazev nevim,ale tu samou ma Lukscheit v nabidce mela dokonce vyhozeny i novy jeste nekvetouci vyhon.Cena des- tech 1499Kc.Rikala jsem si,ze bych za ni po odkvetu byla schopna dat i 600-700.samozrejme,ze bych mohla mit za tu cenu i kvetouci,ale takhle robusni s tolika koreny a tak velkou ne.Cloveku to trha srdce,kdyz si predstavi,ze by to vyhodili.Stala jsem tam pred nima uplne hotova.Jinak ruzne prodavaji odkv \phaly,ale v desnem stavu.U nas v kvetinarstvi uz jsem nakoupila spoustu odkvetlych orchdek za 59 Kc-Cymbidia, strevice,Cambrie, Phaly-vtdycky s novymi rostlinkami, pahlizaci ci i vyhony.At ziji zlevnene orchidky!
|
sob 27. úno 2010 16:03:17 |
|
olaw
Moderátor
|
Jo kdyby takhle zlevněné prodávali i botanické druhy. Třeba i těch vand....
_________________ http://saslik.rajce.idnes.cz/
|
sob 27. úno 2010 16:36:40 |
|
miro
Registrován: čtv 14. kvě 2009 23:16:33 Příspěvky: 1378 Bydliště: okres Turnov
|
NO JO TO BY BYLO ZUZO ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
_________________ Pekny den. http://luludi.rajce.idnes.cz/
|
sob 27. úno 2010 23:40:51 |
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
Cernosekc, krásný pantofel, to je potom příjemné překvápko.
|
sob 06. bře 2010 0:14:31 |
|
cernosekc
|
Katka píše: Cernosekc, krásný pantofel, to je potom příjemné překvápko. Moc dík,každý den se kocháme.A raší mu nové výhony,tak snad pokvete i za rok.
|
sob 06. bře 2010 13:40:25 |
|
cernosekc
|
cernosekc píše: Tak konečně mi rozkvetl pantoflíček,je to jen neurčitelný hybrid z Hornbachu,válel se v polici mezi kytičkami na odpis,ani jsem nevěděl,jaký bude květ.Ale nezklamal a rozkvetl.A k tomu ještě pár falek. Už kvetou obě růžice.jak dvojčátka ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Přílohy:
P3149926.JPG [ 141.51 KiB | Zobrazeno 3131 krát ]
|
ned 14. bře 2010 22:37:27 |
|
ivag
Registrován: pon 24. srp 2009 13:33:18 Příspěvky: 269 Bydliště: BRNO
|
To jsou pěkné dvojčátka!! ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
|
ned 14. bře 2010 22:44:52 |
|
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
ivag píše: To jsou pěkné dvojčátka!! ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) jj, jsou úžasný !
|
ned 14. bře 2010 22:49:43 |
|
|