Autor |
Zpráva |
miro
Registrován: čtv 14. kvě 2009 23:16:33 Příspěvky: 1378 Bydliště: okres Turnov
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: papučky
teda mate je nadherne, ja mam stejny. koupil jsem v nemecku velky trs, meli vtedy 3 kvety a uz je to 3 roky a zadneho kvetu jsem se nedockal, nejak to nejde aby zasa vykvetly. M. hanka2 píše: Tak jsem ulovila tyto papučky.Konečně i můj první velkokvětý,tak snad se mu bude u mě líbit. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
_________________ Pekny den. http://luludi.rajce.idnes.cz/
|
úte 23. čer 2009 22:07:15 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
miro
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: papučky
teda a ten vas je taky paradni, jak se jmenuje? a jak ho pestujete? ja sem takovy jeste v baumaxu nevidel. M. Marion píše: Omlouvám se ta fotka
|
úte 23. čer 2009 22:09:59 |
|
Marion
Registrován: pát 20. úno 2009 20:41:52 Příspěvky: 655 Bydliště: Jaroměřice nad Rokytnou,Vysočina
|
Bohužel jméno nevím,pěstuji ho jako p.maudii.Díky za chválu,at se daří
|
úte 23. čer 2009 22:14:55 |
|
Lenice
Registrován: pon 05. led 2009 1:10:50 Příspěvky: 260 Bydliště: Jižní čechy-Kájov
|
Je úžasný,ať dobře roste.
|
úte 23. čer 2009 22:33:43 |
|
miro
|
NO A ZE SE TAK BLBE PTAM.. A TO JE TEDA JAK.. MYSLIM TO PESTOVANI JAKO MAUDII ? Marion píše: Bohužel jméno nevím,pěstuji ho jako p.maudii.Díky za chválu,at se daří
|
úte 23. čer 2009 22:39:11 |
|
hanka2
|
Ahoj,no,mě se teda líbí a moc ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
|
stř 24. čer 2009 7:41:15 |
|
lm26
Registrován: stř 14. led 2009 1:28:54 Příspěvky: 309 Bydliště: Ústí nad Labem
|
famozní, trošku jako P. Maudii i vypadá že jo? Já z těch pafíků mám pořád takovej nějakej strach. Vandy se nebojím jen na ní zatím nemám peníze, Miltonky a oncidia mě sice trochu stresujou, ale mám je, dendrobka a catky jsou orchideje mého srdce a venkovní orchideje to se uvidí, ale ti pafíci. . . to je prostě strach, najednou si nevěřím. Je to jak noční můra. Znáte to taky? Máte taky takovou orchidej před kterou máte respekt?
|
stř 24. čer 2009 15:43:41 |
|
Karlos
Registrován: stř 08. říj 2008 13:37:10 Příspěvky: 1572 Bydliště: Zděchov
|
pouze nedostatek financí...
|
stř 24. čer 2009 15:53:40 |
|
hanka2
|
Hani,já mám takovou respektozu a docela i nejistotu k phragmip. a Vandě.Sice je na nich vidět,že se jim daří,ale mám je jen chvíli a tak doufám,že svojí péčí se budou mít i nadále dobře.Pořád jsem špekulovala jestli jsem schopná jim zajistit podmínky jaké potřebují aspon trochu a pak jsem se odhodlala,takže zatím dobré.Vandy má za dobrou cenu pan Lukscheiter,když jsem viděla ceny v obchodech tak jsem padala do kolen a on je má fakt krásně rostlé.To se musí vyzkůšat,tak vzhůru a směle do toho. ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
stř 24. čer 2009 16:14:51 |
|
Marion
Registrován: pát 20. úno 2009 20:41:52 Příspěvky: 655 Bydliště: Jaroměřice nad Rokytnou,Vysočina
|
Paph.maudii,mám celoročně v bytě,jen na zimu je dávám na jihovýchod a v létě na sever.Dle mého se má vše vyzkoušet,já jsem zase taková,že to zkouším tak dlouho pokud na to nepříjdu-je to pro mě jakási VÝZVA!!! ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) ,
|
stř 24. čer 2009 18:18:11 |
|
|